Ψαροταβέρνα Νούφαρο

Ψαροταβέρνα Νούφαρο

Περίοδος Λειτουργίας:
Όλο το χρόνο

Η ψαροταβέρνα Νούφαρο βρίσκεται στην παραλία της Βελίκας του δήμου Αγιάς του νομού Λάρισας. Ξεκίνησε την λειτουργία της το 2000 και συνεχίζει…

Το μοναδικό περιβάλλον της παραλίας μας (βουνό και θάλασσα), θα σας ξεκουράσει, απομακρύνοντάς σας από την μονοτονία της καθημερινότητας!

Η ψαροταβέρνα Νούφαρο χαρακτηρίζεται από την ποιότητα των υλικών της (ολόφρεσκα θαλασσινά από την δική μας θάλασσα, ντόπια ολόφρεσκα κρεατικά και φυσικά όλα τα προΐόντα σαλάτας και διάφορων λαχανικών), κατά πλειοψηφία από τον δικό μας κήπο.

Ιδιοκτήτης της, είναι ο έμπειρος, πλέον, Στέλιος Στεφανάρας, που δημιούργησε, με πολύ μεράκι, τον χώρο αυτόν, όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει πολλά και διάφορα πιάτα της νοστιμότατης ελληνικής κουζίνας, με σπεσιαλιτέ, φυσικά, τα ολόφρεσκα θαλασσινά.

Χειμώνα, καλοκαίρι, η ατμόσφαιρα είναι φανταστική και πάντα οικογενειακή, γεμάτη φιλοξενία και θαλπωρή.

Το ψήσιμο στα κάρβουνα, το αγνό λαδολέμονο, σε συνδιασμό με το άρωμα της ελληνικής θάλασσας, συνθέτουν την τέλεια γεύση στο πιάτο σας.

Με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα, έχουμε ετοιμάσει, πλούσια μενού για καθημερινές αλλά και για ξεχωριστές στιγμές, όπως επετείους, γάμους, βαφτίσεις ή ακόμα και για το επαγγελματικό σας γεύμα.

Shares